Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Vítejte na blogu o aplikaci mPOHODA!

Lukáš Mužátko / 18. 10. 2016

STORMWARE – to je POHODA a teď už i mPOHODA

Naše firma, STORMWARE s.r.o., vyvíjí komplexní účetní systém POHODA určený podnikatelům, od drobných či začínajících živnostníků až po větší firmy. Hojně je využívaný také účetními firmami, které vedou účetnictví jiným firmám na zakázku.

Aplikace mPOHODA nemá ambici program POHODA nahradit, naopak s ním úzce spolupracuje a rozšiřuje jeho funkčnost. mPOHODA totiž nabízí možnost vystavit doklad kdekoliv, pomocí mobilních zařízení nebo webového prohlížeče. Vytvořené doklady se zpravidla importují do programu POHODA, kde se zaúčtují – to ale není podmínkou.

Vystavování faktur v Excelu už odzvonilo

Nejčastějšími uživateli aplikace mPOHODA jsou drobní živnostníci, kteří faktury a další doklady předtím vytvářeli ručně nebo je vystavovali v Excelu, ale i větší firmy, které aplikaci mají například pro své obchodní zástupce. Velmi vhodná je mPOHODA pro klienty účetních firem, jež vedou účetnictví v programu POHODA.

Z programu POHODA je možné do aplikace mPOHODA nahrát základní nastavení firmy včetně bankovních účtů a hotovostních pokladen, adresář odběratelů a skladové zásoby i s vedlejšími prodejními cenami. mPOHODA však funguje i samostatně bez napojení na program POHODA.

Při vývoji aplikace přispívají svou troškou do mlýna i uživatelé

Při navrhování aplikace mPOHODA jsme se snažili o maximální jednoduchost a rychlost ovládání, už kvůli tomu, aby byla dobře použitelná i na malých obrazovkách mobilních telefonů. Při vývoji velmi dbáme na náměty uživatelů. Pokud tedy máte nějaký nápad, připomínku či pochvalu, neváhejte se ozvat na mpohoda@stormware.cz.